CECILIA
Cecilia Davidsson startade Curlyfood 2006 för att inspirera flera att äta mera grönt. Hon är utbildad näringsterapeut, arbetar som kock och håller bland annat kurser i smakrik och hälsosam matlagning. Cecilia har en gediget CV när det kommer till mat och har ansvarat för menyerna på flera uppskattade restauranger med hälsoprofil. Hon har skrivit böckerna ”Yogamat” 2012 och ”Hälsosam mat för en friskare mage” 2017 och "Juicer och smoothies" 2018. Regelbundet kan du ta del av hennes kreativa recept i tidningen HÄLSA.
Cecilia deltog i uppbyggandet av yogastudion Yogayamas restaurang, hon har även rått om köket på Rosendals trädgårdar på Djurgården – båda i Stockholm och båda vida kända för sin härliga, ekologiska mat. Cecilias väg till hälsa kommer sig av att hon hade obalanser som hon uttrycker det, det ledde till att hon började utforska alternativen till hur hon kunde må sitt bästa. Ett utforskande som ledde henne till en makrobiotisk kosthållning, med inslag av raw food. Idag vurmar hon för en växtbaserad kost med mjölksyrade grönsaker och den varsamma hantering av råvaror som kännetecknar makrobiotiken. Cecilia är inte vegan, det finns även plats animaliskt protein så som ägg, benbuljonger och noggrant utvalda ostar.