Boka middag hos Curlyfood!

EKOLOGISK CATERING


 

Jag kan inte nog understryka vikten av att välja bra råvaror.

2006 startade jag Curlyfood, ett cateringföretag med ekologiskt och mycket grönt som ledmotiv. Under åren har uppdragen varierat från stora mingelfester med mat till flera hundra personer, till intimare middagar både hemma hos mina kunder, på yogaretreats i bergen på Mallorca, i skärgården eller i min mysiga matstudio i centrala Stockholm.

Alltid med fokus på det visuella, vi äter med ögat.

(Scrolla ned för att komma till bokning)

Jag använder de mest fantastiska råvaror som säsongen har att erbjuda. Örter, blommor, svamp, rotfrukter, grönsaker, bär, frukt, citrus och kål som tillagas varsamt med bra fett för att bibehålla smak, konsistens och färg. Det mesta kommer från växtriket men inte uteslutande då både KRAV-märkta och biodynamiska ägg, fågel, kött och MSC-märkt fisk får krydda upp menyerna efter tillgång och önskemål.

>> Se aktuella menyer här
Önskar ni skräddarsydd meny?
- skriv era önskemål i meddelandefältet nedan.


Att välja ekologiskt, småskaligt och gärna närproducerat är en självklarhet och inte bara för oss själva utan i det stora hela för djuren och vår natur.

Som smaksättare används citron, tamari, örtsalt, chili, ingefära och miso, och den söta smaken kommer uteslutande från honung, medjool dadlar, björksocker, lönnsirap och/eller kokossocker. Att ha ett balanserat blodsocker är hållbarhet och bidrar till långsiktigt välmående.

Jag välkomnar dig med din förfrågan och hoppas få förgylla din tillställning med vacker, ekologisk catering med mycket goda smaker.

// Cissi och bästa gänget