Boka middag hos Curlyfood!

BOKA RETREAT


Yogaretreat torsdag 29 juni ~ söndag 2 juli med Cecilia Davidsson (Curlyfood) & Sarah Jonsson

 - BOKNINGSFORMULÄR NEDAN -

Sedan 2009 har vi arrangerat yogaretreats och nu är det äntligen dags igen. I sommar erbjuds möjligheten att utforska inre rum och kravlöst varande i vacker och rogivande skärgårdsmiljö. Under några sköna dagar utforskar vi olika yogastilar samt avnjuter ekologisk vegetarisk mat tillagad med omsorg och kärlek av Cissi.

Retreatet äger rum i Roslagens skärgård, ute på Väddö, cirka två timmar från Stockholm. En unik skärgårdsidyll omgiven av öppet hav, stora hagar och djupa skogar. En ljuvlig plats för varande och återhämtning. Här finns sagolik trädgård samt närhet till sandstrand och badbrygga. Dagarna inleds i yogashalan och därefter står frukostbuffén uppdukad redo att avnjutas. Under dygnen har vi flera yogatillfällen för utövande hathayoga: vinyasa, restorative och yin. Yogan kommer att praktiseras både inom- och utomhus beroende på väder. Under praktiken kommer Frida att spela klangskålar för avslappnande effekt. På kvällen erbjuder professor Agustin McCarthy från New York, guidad meditation. Gott om tid kommer att finnas för vila, inlyssnande och reflektion. För de som önskar kan dagen avslutas med bastubad.

Maten är lika viktig som yogan under retreatet. Menyn är vegetarisk, ekologisk, näringstät och välbalanserad. Frukosten består av en yogagrötbuffé deluxe, smoothie, kaffe och te. Lunch och middag är varierade rätter med olika texturer och smaker. Vi vill ge dig en upplevelse utöver det vanliga.

>> Läs mer och ta del av praktisk information här

Varmt välkomna // Cissi & Sarah och bästa gänget

 _ _ _

Praktisk information


Investering:
9 999 sek inkl. moms (helpension och samtliga yoga tillfällen).

Avbokningspolicy: Vid avbokning debiteras 1 000 kr som avbokningsavgift. Vid mindre än 30 dagar återstående till startdatum debiteras 50 % av retreat-priset (5 000 kr).

Hitta hit: Enklaste sättet att ta sig hit med bil: Kärleksstigen 11, 764 53 Björkö. Det går även att ta SL-bussen till Skeppsmyra Östra. Waxholmsbolaget från Strömkajen till bryggan Östersjö, rekommenderas varmt.

Vid allergier eller andra kostpreferenser, vänligen meddela Curlyfood direkt 

Sarah Jonsson nås via mejl jonsson.sarah@gmail.com eller 070 – 5797221 

 _ _ _

BOKA NEDAN