tjänster

 

EKOLOGISK CATERING

Vi tillagar catering för frukost, fest och mingel, privata tillställningar samt företagsevent. Vi använder uteslutande ekologiska/KRAV råvaror och säsongen inspirerar menyerna. Just nu använder vi blodapelsiner, brysselkål, grönkål, betor, färsk gurkmeja, hasselnötter, granatäpple, hokkaidopumpa, kimchi, mandelsmör, kapris, vattenmelonrättika.

Pris och menyförslag skickas vid förfrågan.

CLEANSE

4 dagars Cleanse - en halvfasta på helfart.
Varje dag hämtar  du en kasse full med god mat och dryck varsamt tillagat av säsongens ekologiska råvaror. Tanken med Cleansen är att du ska få inspiration och kunskap till mat som stärker din hälsa och knuffas i rätt riktning. 
Kassen hämtar du på Hagagatan 42 mellan klockan 07-12.

Pris: 3136 kr inklusive moms.

MATLAGNINGSKURS

Curlyfood erbjuder matlagningskurser fullmatade med inspiration, goda smaker och kunskap i hur du enkelt skapar ett skafferi som stärker din och familjens hälsa. Tillfällena är anpassade så att du kan välja att delta i samtliga eller komma till ett av datumen. Mot slutet av cleansen skickar vi ut recept så att du enkelt själv kan fortsätta på egen hand.

Pris: 1395 kr inklusive moms. 

 

YOGABRUNCH

Dagen inleds med chakrayoga i syfte att stärka och balansera nervsystemet. Därefter står en grön värmande brunch med säsongens råvaror som serveras med ett inspirerande matprat. Menyn kommer att vara immunförsvarstärkande med fokus på nyttiga bakterier.  

Yoga Pris: 225 kr inklusive moms. 
Brunch Pris: 525 kr inklusive moms.

vitalisera ditt skafferi

Kom på föreläsning om hur du vitaliserar ditt skafferi med läkande örter & smakrik mat. Missa inte chansen att ta kommandot över ditt självläkande och vitaliserande skafferi. Få en uppdatering av hemmaköket för att laga nyttig och god mat.


Pris: 1395 kr inklusive moms. 

Hemma hos

Vad är mer givande än att få hem en kock med massa härliga råvaror som tillagar en smakrik middag och lämnar köket välstädat. Ge bort en kock till din käraste, föräldrar, chef eller varför inte de nygifta. Samtliga råvaror är ekologiska/KRAV. 


Pris och menyförslag skickas vid förfrågan.