cecilia-davidsson-curly-foods-sv.jpg

CECILIA

Cecilia Davidsson är utbildad näringsterapeut och kock och håller bland annat kurser i hälsosam matlagning. Cecilia har en gediget CV när det kommer till mat och har ansvarat för menyerna på flera uppskattade restauranger med hälsoprofil. Hon har skrivit böckerna ”Yogamat” och ”Hälsosam mat för en friskare mage” och hennes nya bok "Juicer och smoothies" kommer ut i snart.

Cecilia är kvinnan bakom yogastudion Yogayamas en gång så uppskattade buffé, hon har även rått om köket på Rosendals trädgårdar på Djurgården – båda i Stockholm och båda vida kända för sin härliga, ekologiska mat. Cecilias väg till hälsa kommer sig av att hon hade obalanser som hon uttrycker det, det ledde till att hon började utforska alternativen till hur hon kunde må sitt bästa. Ett utforskande som ledde henne till en makrobiotisk kosthållning, med inslag av raw food. Idag vurmar hon för en växtbaserad kost med mjölksyrade grönsaker och den varsamma hantering av råvaror som kännetecknar makrobiotiken. Cecilia är inte vegan, det finns även plats animaliskt protein så som ägg, benbuljonger och noggrant utvalda ostar.

 

Hör gärna av dig om du har frågor i formuläret nedan eller på: cecilia@curlyfood.se

Skärmavbild 2016-12-21 kl. 10.58.39(kopia).png
Namn *
Namn

OBS! Detta formulär gäller ej för bokningsförfråga eller intresseanmälning inför evenemang, vänligen gör det här för respektive tjänst.